Nieuws > Lancaster Sun

After Sun Moisturizing Lotion 400ml

Luchtige after sun voor gezicht en lichaam. De after sun stopt de huidverouderende werking van de zonnestralen, die in de huid doorwerken. De verkoelende, kalmerende, hydraterende en verzorgende werking van lotion, plus de gepatenteerde Lancaster bruiningsstimulator in de textuur, zorgen er voor dat de huid heel comfortabel aanvoelt, niet vervelt en snel een mooie, bruine teint krijgt. 

Lancaster-Sun-Beauty-Dry-Oil-Fast-Tan-Optimizer-SPF50+background

 

Lancaster Sun Beauty Dry Oil Fast Tan Optimizer SPF50

Dit baanbrekende zonproduct, ontwikkeld in het laboratorium van Lancaster, bevat een formule die ervoor zorgt dat je op een plezierige manier kunt zonnen. Het is een combinatie van een optimale verzorging met een krachtige bescherming, terwijl de unieke sensuele textuur je schoonheid zal versterken. De Dry Oil Fast Tan Optimizer SPF50 biedt de voordelen van een hydrofiele olie, zonder een plakkerig gevoel, zorgt voor een satijnzachte finish én intensifeert je zongebruinde teint.

 

Lancaster Sun Beauty Tan Deepener Tinted SPF30

Met de Tan Deepener, een getinte, compacte gelolie en één van Lancaster’s iconische zonproducten én beroemde bestseller, maak je een grote stap voorwaarts in het glamourous bruiningsproces. Met de nieuwe SPF30 kun je met een hoge bescherming zonder limiet heerlijk bruin worden. De gel-olietextuur heeft een karamelkleurige tint waardoor je huid direct bij het aanbrengen al een goudbruine glans krijgt.

 

Lancaster Sun Beauty Hair Multi-Protective Hair Spray Sun - Salt - Chlorine

De Sun Beauty Hair Oil Spray bevat dezelfde technische hoogstandjes als de andere Sun Beauty producten: een breedspectrum bescherming tegen UVB en UVA en een exclusieve bescherming tegen infraroodstraling, dat voor het eerst in een haarverzorgingsproduct gebruikt wordt. Aangezien het haar ook beschadigd kan raken door (zee)zout en chloor biedt de spray ook bescherming tegen deze twee agressors. Of je haar nu wel of niet gekleurd is, het blijft glanzend, zal niet vervagen of uitdrogen – het ziet er simpelweg onweerstaanbaar uit.